Mercedes-Benz

Cégismertető.

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntjük Önt weboldalunkon.

Cégünk az Együtt Garage Kft. 2016 januárjában nyitotta meg kapuit a célközönség előtt és 2017 márciusa óta felhatalmazott Mercedes-Benz márkaszervizként is működik a környékbeli Mercedes-Benz tulajdonosok nagy örömére.

Az elmúlt két évben rohamos fejlődésen estünk át, mely a szerviz ügyfelek elégedettségén és egyben növekvő létszámán is egyértelműen látszódik. Ezen fejlődés egyik nagy elismeréseként és eredményeként, a 2018-as évben Magyarországon meghirdetett Mercedes Me adapter promóciós versenyén első helyezést éretünk el, mely egyértelműen tükrözi az ügyfeleinkkel kialakult jó és sikeres kapcsolatunkat. Ezt természetesen a jövőben is szeretnénk megtartani és egyértelmű célunk, a partnereink jövőbeni még magasabb szintű és színvonalú kiszolgálása.

Munkatársaink létszáma az indulásunk óta közel háromszorosára nőtt, mely szintén elengedhetetlen része a partneri kapcsolataink elmélyítésének. Kollégáink komoly szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik folyamatos hazai- és nemzetközi képzéseken vesznek részt, így biztosítva a rohamosan fejlődő piac diktálta technikai újdonságokra való felkészülést és a tökéletesebb kiszolgálást.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink közt tudhatjuk.

Tisztelettel:
Együtt Garage Kft.
Mercedes-Benz Siófok