Mercedes-Benz

Elektronikus szervizfüzet

Egyszerűen lehívható szervizadatok.
Mercedes-Benz Elektronikus szervizfüzet

Mostantól még biztonságosabb és kényelmesebb módon juthat információhoz a járművén végrehajtott szerviz –és karbantartási munkákról: Az Elektronikus szervizfüzet kivált minden megszokott karbantartási dokumentációt, melyeket eddig a szervizkönyvbe vezettek be. A 2007-ben bevezetett szolgáltatás 2008. július 1. óta 35 európai országban áll rendelkezésre minden Mercedes-Benz modell esetében. Ezáltal az eredetileg E-, CLS-, SL- és SLK modelleket érintő szervizdokumentáció kiterjedt a teljes Mercedes-Benz személygépkocsi-palettára.

Extra biztonság

Az Ön Mercedes-Benz gépjárművével kapcsolatos szerviz-feljegyzéseket kivétel nélkül dokumentáljuk, így azok soha nem vesznek el. Amennyiben Elektronikus szervizfüzete mégis eltűnne, mi gond nélkül hozzáférünk a járművével kapcsolatos szervizadatokhoz és bármikor teljeskörű tájékoztatást tudunk Önnek nyújtani. Nálunk minden egyes szervizfeljegyzés biztos kézben van.

Nagyobb komfort

A járművével kapcsolatos szerviz-feljegyzésekhez egész Európában hozzáférünk, így gyakorlatilag bárhol gyors és megbízható segítséget tudunk Önnek nyújtani. Elektronikus szervizfüzete ezáltal egy külföldi tartózkodás vagy akár márkaszerviz váltás után is könnyedén továbbvezethető.

Jobb értékállóság

A szervizintervallumokat és a futásteljesítményt dokumentáljuk, így adathamisításra nem kerülhet sor. Mindez természetsen hozzájárul Mercedes-Benz járműve újraértéksesítési értékének növeléséhez, tehát akár vásárol, akár elad egy használt járművet, az Elektronikus szervizfüzettel ezt extra biztonsággal teheti.